EVENT

KALENDER

i

SALEN

Fredags live musik

28/5             Fjordens sønner

Fjordens sønner spiller dansk syng med musik så taget løfter sig. Arrangementet er gratis. Kom og spis fra kl. 17. Fjordens Sønner går på kl. 20, og garanterer en musikalsk, sjov og festlig aften, hvor alle har chancen for at få rørt stemmebåndet. Bordbestilling på 53920069.

Arrangementet er gratis

 

4/6               Steen Frederiksen

Pianisten Steen Frederiksen er meget blues og country inspireret. Han tager udgangspunkt i sydstaternes traditioner og er specielt inspireret af Ray Charles.

Arrangementet er gratis.

 

11/6             A Minor blues band

A Minor Blues Band slog de første akkorder an sammen i 2016, og den første sang det lille band spillede, var i tonearten a mol (engelsk: A minor). Siden dengang er repertoiret udvidet med svedig blues, swingende rock’n roll, følsom soul, og lækre ballader. Der er masser af guitarsoloer, blues-harpe og lækre trommerytmer. Forsangeren har rødder i soul- og gospelmusikken, og hendes sangstemme er skøn og varm.

Arrangementet er gratis

 

18/6             Dylan duo

Dylan Duo plukker i Bob Dylans imponerende bagkatalog, og spiller de sange af mesteren, de selv holder mest af - fra de tidligste albums frem til de nyeste. Nogle af sangene spilles tro mod originalerne - og andre mindre tro. " Det handler først og fremmest om at formidle de smukke, skarpe og dybsindige tekster og fængende melodier". Mellem sangene fortælles der lystigt om Dylans musik, liv og samtid.

Til arrangementet er der tilhørende menu bestående af Oxe sparebis, bagt kartoffel, coleslaw og majskolbe.

 

Pris for mad og musik 249.-

 

Billetter købes via place2book.dk

 

25/6             Sue Ballingall (UK)

Sue er en af de travleste troubadurer i Danmark. Hendes setliste rummer numre tilbage fra 50érne og frem til i dag. Hun er i evig udvikling og hendes skønne stemme, velklingende guitar og fantastiske karisma har bragt hende rundt på scener i hele verden.

Arrangementet er gratis.